Vizita de lucru al tovarăşului Nicolae Ceauşescu

Cîteva poze adunate din fostul bloc laborator, fostul combinat siderurgic Hunedoara. Împreună cu Gabriel Demeny am adunat şi procesat aceste fotografii. Pozele erau într-un plic sigilat căzut după un banc de lucru din fostul laborator foto. În poze apare tovarăşul Nicolae Ceauşescu cînd a vizitat Combinatul Siderurgic de la Hunedoara pe 15 Septembrie 1972.

2 comentarii

  1. Un conducător de excepţie al poporului român. Un om între oameni. Un mare om, între mari oameni. O epocă fabuloasă de construcţie şi dezvoltare a Patriei. Simt un gol în stomac, adesea… Dar, sînt mîndru că am fost şi eu contemporan cu acele timpuri, cu acei oameni, cu acel atît de simplu, după vorbă, după port, preşedinte al României. Multă apă va curge pe Dîmboviţa, pînă se va mai naşte Patriei un asemenea conducător!

    • Stimate Domn, aveti dreptate. Ma gandesc la imensele investitii implementate de dansul, in industrie si agricultura. investitii facute fara scandaluri, fara publicitate si cu rezultate extraordinare aduse in cel mai scurt timp. Cate combinate siderurgice, hidrocentrale sau electrocentrale de amploare s-au mai facut de atunci? Nimic. Am trecut pe microhidrocentrale 🙂 si pe eoliene. Cu astfel de jucarii nu poate fi asigurata siguranta energetica a unei tari. A fost un timp extraordinar atat pentru cei care munceau pe vremea aceeia, cat si pentru noi copii si tineretul care aveam cea mai protejata existenta si cele mai bune conditii de invatamant. Va doresc toate cele bune si va admir pentru comentarul nostalgic, dar deosebit de frumos. Cu stima, TS


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu